A Vár a kifutó! egy különleges fashion show, amelynek főszereplői olyan megváltozott életet élő lányok és fiúk, akik napi kihívásokkal és/vagy akadályokkal élik az életüket, de ettől függetlenül különlegesek, színesek, csinosak és szépek. Idén kerül második alkalommal megrendezésre a Vár a kifutó! divatbemutató az Ability Fashion, a Hilton Budapest és a VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe szervezésében.

2018. augusztus 31-én 18:30 órától újra "Vár a kifutó!" a budavári Hilton Budapest szálloda frissen felújított Corvina termében.Vár a kifutó! - II. Felvonással még magasabbra teszik a szervezők a lécet és teljesen új alapokra helyezik a rendezvényt.

A kifutón idén is találkozhatunk az Ability Fashion Angyalaival: Ábrahám Eszterrel, Bolbás Andreával, Ivanova Danielával, Lengyel Zsófival, Pék Daniellával, Szakolczi Gabriellával, Szép Veronikával és Tóth Tímeával. Sőt, idén először fiúk is fel fognak vonulni!
A modellek a tavalyi év mintájára idén is modellkísérők oldalán lépnek a közönség elé, akik ismert, neves közéleti személyiségek közül kerülnek felkérésre.Az Angyalokkal együtt lép kifutóra a VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe két királynője, Fehérvári Dóra és Steiger Nikoletta, valamint a két udvarhölgy, Gyurácz Anna és Szick Petra Dóra is

Az eseményhez csatlakozik továbbá a Magyar Paralimpiai Bizottság Köztestület elnöke, és a Magyar Paralimpiai Csapat 4 paralimpikonja is. A műsorvezető Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója lesz, az esemény fővédnöke pedig nem más, mint Őexcellenciája Wening Esthyprobo az Indonesian Embassy - Budapest, Hungary Nagykövetasszonya.


A Vár a kifutó! - II. Felvonás sztár fellépői Fábián Éva és Mujahid Zoltán. Fellépnek még az est folyamán: Ivanova Daniela, Gyuris Rita, MikiNiki és a CsiniBabák, Nagy Krisztián Attila, Proksa Zoltán, ParaDance Company és Santiago Maciel.

A felvonuló modellek szépségéért felelős beauty csapat tagjait alkotják a sminkesek: Králik Márti, Láris Eszter, Orosz Ivett és Prokop Kata, míg a frizurákat Barkócziné Varga Enikő, Lánczos Gabriella és Pintér Imola készítik el. A ruhakölteményeket Pastor Annibiztosítja, a ragyogó ékszereket pedig a Magyar Aranykereskedő Zrt. Vígékszer üzlete. 

Az esemény hivatalos támogatója a Rex-San Kft. A videós megörökítésben Ansnitt (Tamás Anita) szerkesztő- riporter, az Ansnitt YouTube csatorna vloggere segít, míg a fény- és hangtechnikát, és az est hangosítását az audioberles.hu biztosítja. A teljes esemény élőben is közvetítésre kerül a Capability Channeloldalán, hogy a világ bármely pontjáról élvezhető legyen a műsor.

Az est fotósai Sztanek Thomas, Fördős Gábor, Berta István és Pap József lesznek.

A kifutón szereplő lányok a mentális felkészülésben, a testi és lelki harmónia megteremtésében a Szupervumen megalapítója, Nikolett Szilágyi coach segít, a koreográfus Enikő Sütő, a Sütő Enikő Modell Studio tulajdonosa és ügyvezetője.

A részvétel Támogatói Belépőjegy vagy Támogatói V.I.P. Belépőjegy váltása mellett lehetséges, a jegyvásárlás itt érhető el. A Rendezvény helyszínén nem értékesítenek sem Támogatói Belépőjegyet, sem Támogatói V.I.P. Belépőjegyet.