Újabb évszak, újabb IKON Magazin - megjelent a WestEnd nyomtatott magazinjának nyári száma, mely a "Robbanj bele a nyárba!" jelmondattal hívja fel az olvasók figyelmét. Formabontó, színes, és innovatív módon, online és offline csatornákon közvetíti célközönsége felé a 2018-as legmenőbb trendeket üzleteiből a WestEnd.

"Ez lesz a nyár legmenőbb magazinja."Ez olvasható összegzésként, amelyet a WestEnd City Center megbízásából az AndYou Media Hungary Kft. csapata készített el. Ők keltették életre korábban a díjnyertes &U Magazin címlapját is.  

Megéri kiemelt figyelmet szentelni a külcsínre, mert a rendkívül magas, 70 000 példányszámban megjelenő kiadvány címlapja nem csak Puskás Peti ellenállhatatlan mosolyától és a színek kavalkádjától különleges, hanem attól is, hogy szó szerint életre kel! Akiknek már unalmas lenne a csendben olvasás, azok számára ez örömhír, hiszen a jövőbemutató, kiterjesztett valóság (AR) segítségével interaktívvá válik a címlap. Ehhez nem kell más, csak a Lara nevű ingyenes mobilapp, ami a telefonunk kamerájának segítségével megmozdítja, megszólaltatja a címlapot. Így máris meghallgatható, mit üzen Peti onnan az első oldalról!  

 

Beljebb lapozva persze egy interjú is olvasható a Biebers frontemberével, csakúgy, mint Csitári Gergely műsorvezető/modellel. Az interjúk mellett pedig természetesen bemutatásra kerülnek a legmenőbb nyári fesztivál- és szurkolói outfitek, hasznos tippek várnak gazdára a tökéletes fürdőruha kiválasztásához, és a legfrissebb gyerekdivat is megvillantásra kerül néhány kép erejéig. A WestEnd üzleteinek kínálatából is bőven inspirálódhat az olvasó - mindezt 116 oldalon keresztül!  A menő fotóanyagok olyan helyszíneken készültek, mint a WestEnd Tetőkert, a Budapest Park vagy a visegrádi Hotel Silvanus. 

 

Az ingyenes IKON Magazin megtalálható a WestEnd információs pultjainál, női magazinok mellékleteként, illetve a www.westend.hu oldalon is átélhető a kiterjesztett színes valóság élménye!