Ezzel a tuti nyári trióval biztosan nem maradtok le semmiről! A nyári színkavalkádban a magazinok változatos palettáját kínáljuk Nektek, kedves olvasóknak.

Üde táj, akác- és bodzaillat, rózsalugasok és kakukkhang. Gyógynövények, cseresznyeszüret, nagy túrázások és a csillagos ég bámulása csendben, a szabad ég alatt... Mindig ezt jelenti számunkra a nyárelő. És persze azt, hogy mindjárt itt a bulik és a lehetőségek tárháza! Akármennyire is fáradt az ember, hazánkban meg tud pihenni - akár egy kastélyszállót választ, akár egy természetközeli sátortábort. Élnek itt díjnyertes sportolók, zenészek, pálinkakészítők és üvegfestők is, akik értéket teremtenek ennek az országnak. 

A Magazin21 nyári lapszámban meseszép nógrádi tájakra kalauzoljuk az olvasókat, és azt is megmutatjuk, hol lehet megszállni és egy jót ebédelni.

Az ÉTER Fesztivál különszámában a nyári fesztiválforgatag programjait részletezzük, ami alapján biztosan mindenki talál számára kedves zenei programot. 

A WestEnd IKON trendmagazinjábanpedig iránymutatást adunk a legújabb nyári trendekhez; legyen szó akár a nyaralásról, a fesztiválról vagy éppen szépségápolási termékekről. 

Szerezd be mindhármat erre a nyárra és legyél Te a legtájékozottabb és a legmenőbb arc idén!