Az 5 éves Galamb Szabóság bespoke szolgáltatása mellett, az elérhetőbb semi-bespoke vonalat is elindítja, amelynek bevezetésére egy fashion filmet is forgatott a Kickass Factory-vel.

A belvárosi Galamb Szabóság egyet jelent a legmagasabb minőségű bespoke öltönyökkel, amelyek különleges kézzel készült technológiával méretre készülnek, brit és olasz alapanyagokból, olasz mesterszabó vezetésével. A legmagasabb minőséghez 3 200 eurós ár párosul, 80 órás gyártási idővel 4 ember kezei között. A niche szolgáltatás minden munkafolyamata helyben készül, amelyre az alapítóknak, Baranyi Csabának és Baranyi Zsoltnak lett igénye évekkel ezelőtt, de nem találtak itthon megfelelő szolgáltatót, ezért 2014-ben ők maguk hozták létre a szabóságot a saját igényeik szerint.


A decemberben induló új szolgáltatásuk a semi-bespoke öltönyök gépi technológiával készülnek, magas minőségben, de fele annyi idő alatt, mint a bespoke és jóval kedvezőbb, nettó 1 800 eurós áron azok számára, akiknek fontos a stílus, a precizitás és a tradíció. 

„A Galamb Tailoring missziója, hogy minél több kifogástalan megjelenésű öltönyös férfi legyen Budapesten és az új szolgáltatásunk is ezt a célt szolgálja.” – mondta Baranyi Csaba, tulajdonos.

Az új vonal termékei nem igénylik a kímélő életmódot és a legszélsőségesebb hétköznapi helyzetekben is helytállnak. A bevezetésére készült fashion film - amely itthon ritkán látott műfaj- a Kickass Factory csapatának köszönhető. 


Megrendelő: Baranyi Csaba, Galamb Tailoring
Ügynökség: Kraft Budapest
Rendező: Mendrei Miklós (Kickass Factory)
Operatőr: Rácz Dániel (Kickass Factory)
Főszereplő: Téri Gáspár