Olyan dolog történik most, amihez fogható még nem történt korábban Magyarországon: Fábián Juli szerepel a mozgó címlapon! Lassan egy éve, egészen pontosan tavaly december 16-án hunyt el Fábián Juli magyar dzsesszénekesnő, dalszövegíró, dalszerző. Emlékére tisztelegve az AndYou Media Hungary Kft. a Random Shooting együttműködésével meglépte a lehetetlennek tűnő dolgot: Juli az &U Magazine mozgó címlapján énekel újra az olvasóknak és rajongóinak.

A Random Shooting Day &U produkció immáron hagyománnyá vált, hiszen második alkalommal dolgozunk együtt egy közös álmon. Idén ez Juli ragyogó nevetésének és angyali hangjának megidézése volt, mégpedig egy magazin címlapján.

A jövőbemutató, kiterjesztett valóság (AR) segítségével interaktívvá válik a címlap, amihez nem kell más, csak a Lara nevű ingyenes mobilapp, ami a telefonunk kamerájának segítségével megmozdítja, megszólaltatja a címlapot.

Koczka, aki Fábián Juli fodrásza volt, jó barátja és egyben a Random Shooting elnevezésű projekt koordinátora is, a Fábián Juli Emlékalapítványnagykövete

Az alapítvány célja egyrészt Juli emlékének ápolása, másrészt olyan művészek és zenészek támogatása, akik hosszan tartó betegség miatt nem tudják ellátni magukat és a kiadásaikat fedezni. 

Random Shooting Day kiállítása november 29-én, 19 órakor kerül megrendezésre, az Ankertben. A kiállítás keretein belül 50 darab képet fognak kiállítani, eladni, elárverezni, az ebből befolyó összeg pedig teljes egészében a Fábián Juli Emlékalapítványt támogatja. 

A Random Shooting Day-nek nem az a lényege, hogy az éppen aktuális trendet kövesse, hanem egy lehetőséget ad a művészeknek, hogy a merész álmaikat megvalósítsák ezeken a csütörtökökön.

A magazin további részében a fent említett kiállítás összes képe megtekinthető, mutatunk belőlük néhányat: 
A fotók a Random Shooting Day szervezésében készültek.